Websites

Is uw website toe aan een nieuw jasje? Of wilt u een compleet nieuwe website laten maken? Ik ga graag voor u aan de slag! Resultaatgericht en volledig responsive. Responsive wil zeggen dat uw website er ook fantastisch uitziet op smartphones en tablets.

Ik werk met het WordPress platform. WordPress werkt zeer fijn en het is relatief eenvoudig om te begrijpen. Wel zo handig als u zelf een tekst, afbeelding of iets anders wilt wijzigen/toevoegen.

Ik ontwerp, ontwikkel en onderhoud unieke websites

Voordat ik met een project begin, werk ik nauw samen met al mijn klanten om hun doelgroep te begrijpen en een uitstekende webervaring te creëren. Dit doe ik door gebruik te maken van de modernste (design) technologie. Het resultaat is een opvallende volledig responsive website, geoptimaliseerd voor zoekmachines zoals Google.

Design en functies op maat voor iedere klant

Niet elke website heeft dezelfde doeleinden en dat maakt het zo divers. Een mooie, krachtige website is echter tegenwoordig een visitekaartje voor elk bedrijf. Daarom kijk ik precies wat een klant nodig heeft. Denk aan het aantal pagina’s bijvoorbeeld. Ik stem het design af op de huisstijl van het bedrijf en in nauw overleg met de klant implementeer ik verschillende functies.

Enkele websites uit het portfolio

W&O Drenthe

W&O Drenthe is opgericht vanuit de overtuiging dat mensen met afstand tot de arbeidsmarkt hulp zouden moeten kunnen krijgen om weer volwaardig maatschappelijk te gaan functioneren. Door middel van jobcoaching en training krijgen mensen weer een kans op de arbeidsmarkt.

De Design Factory heeft voor W&O Drenthe de website ontworpen.

Refresh Your Life

Hoe kom je tot een gezonde maar blijvende leefstijl? Janna van Refresh Your Life adviseert je in voeding, supplementen en beweging om daarmee je persoonlijke balans te vinden.

De Design Factory heeft voor Refresh Your Life de website ontworpen.

Black Flamingo

Black Flamingo is een kapperszaak, gevestigd in het centrum van Groningen. Knippen, een metamorfose, een likje verf of het klaarmaken voor een bijzondere gelegenheid: Alles wordt bij Black Flamingo tot in de puntjes gedaan!

De Design Factory heeft voor Black Flamingo de website ontworpen.

Melenberg Makelaardij

Melenberg Makelaardij luistert naar uw wensen en is een echte kenner van de regio. Robert Melenberg is zowel aankoopmakelaar als verkoopmakelaar. Een strategie op maat, duidelijke afspraken en eerlijk advies. Van verkoop tot aankoop, van taxatie tot advies.

De Design Factory heeft voor Melenberg Makelaardij de website ontworpen.

AngelEye Vespa

AngelEye Vespa is inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf dat landelijke bekendheid heeft gekregen. Eerst werden er alleen lampen op aanvraag besteld via Instagram. Nu, enkele jaren later, heeft AngelEye Vespa een uitgebreide webshop met een breed assortiment aan modellen en kleuren. 

De Design Factory heeft voor AngelEye Vespa de webshop ontworpen.

Responsive websites

Ik zorg ervoor dat uw website er geweldig uitziet op elk apparaat (computer, laptop of smartphone), met een mooie lay-out en een responsief ontwerp. Een website die niet responsive is, zal minder bezoekers krijgen en u zult uiteindelijk klanten verliezen.

WordPress CMS

Al mijn websites zijn gebouwd in WordPress, wat een erg gebruiksvriendelijk systeem is. U kunt eenvoudig pagina’s, categorieën, artikelen en andere secties van uw website wijzigen of toevoegen zonder dat u daar programmeerkennis voor nodig heeft.

Razendsnel

De laadsnelheid van uw website heeft invloed op uw online succes en is cruciaal. De website of webshop wordt altijd geoptimaliseerd voor snelheid en voor betere indexering door zoekmachines en een betere ervaring voor uw bezoekers. Wel zo handig, toch?

Kopje koffie doen?

Ik ga graag met u in gesprek om de mogelijkheden en uw wensen te bespreken. Altijd vrijblijvend natuurlijk. Een goed gesprek is de basis van een goede samenwerking.

Mijn werk

Benieuwd welke websites ik heb gemaakt? Neem gauw een kijkje!

Contact

Heeft u vragen of wilt u meteen een afspraak inplannen? 

×

Hallo!

Klik op de afbeelding om een chatbericht via WhatsApp te sturen of stuur een e-mail naar [email protected]

× Vragen? Stel ze gerust!