Webshops

Wilt u een webshop laten maken? Inmiddels heb ik al veel ervaring opgedaan met het ontwikkelen van webshops en hier werk ik dagelijks aan. Daarom weet ik precies wat niet alleen een gebruiker, maar ook de consument verwacht van een webshop.

Ik werk met WooCommerce, een webshopextentie van het WordPress platform. WordPress werkt zeer fijn en het is relatief eenvoudig om te begrijpen. Wel zo handig als u zelf een tekst, afbeelding, product of iets anders wilt wijzigen/toevoegen.

Webshops waar je u tegen zegt.

Naast het ontwerpen van websites is het opzetten van een webshop ook mogelijk. In het WooCommerce systeem kunt u gemakkelijk producten toevoegen, wijzigen en verwijderen. Ik zorg voor het klaarstomen van de webshop zoals het instellen van iDeal betalingen, btw-tarieven, e-mailfacturen en verzendkosten. Ook plaats ik uw aangeleverde teksten, categorieën, producten en foto’s. Bij de oplevering is de webshop is hij klaar voor de eerste bestelling!

Responsive webshops

Ik zorg ervoor dat uw webshop er geweldig uitziet op elk apparaat (computer, laptop of smartphone), met een mooie lay-out en een responsief ontwerp. Een webshop die niet responsive is, zal minder bezoekers krijgen en u zult uiteindelijk klanten verliezen.

WordPress CMS

Al mijn websites zijn gebouwd in WordPress, wat een erg gebruiksvriendelijk systeem is. U kunt eenvoudig pagina’s, categorieën, artikelen en andere secties van uw website wijzigen of toevoegen zonder dat u daar programmeerkennis voor nodig heeft.

Razendsnel

De laadsnelheid van uw website heeft invloed op uw online succes en is cruciaal. De website of webshop wordt altijd geoptimaliseerd voor snelheid en voor betere indexering door zoekmachines en een betere ervaring voor uw bezoekers. Wel zo handig, toch?

Enkele webshops uit mijn portfolio

Hygienic Shop

Door middel van betrouwbare verbindingen heeft Hygienic Shop een beproefd logistiek netwerk opgebouwd dat in heel Europa medische mondneusmaskers kan leveren.

De Design Factory heeft voor Lauvers de webshop ontworpen.

Lauvers

Trendjes, mode en accessoires online shoppen bij de gloednieuwe webshop van Lauvers. Combineer, mix & match en creëer jouw party-look, daily base of fijne vakantie outfit met de kleding van Lauvers.

De Design Factory heeft voor Lauvers de webshop ontworpen.

AngelEye Vespa

AngelEye Vespa is inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf dat landelijke bekendheid heeft gekregen. Eerst alleen via Instagram. Nu, enkele jaren later, heeft AngelEye Vespa een uitgebreide webshop met een breed assortiment aan modellen en kleuren. 

De Design Factory heeft voor AngelEye Vespa de webshop ontworpen.

l

Webshop vullen

Ik verzorg het plaatsen van de aangeleverde producten, teksten categorieën en foto’s graag voor u, inclusief zoekmachine-elementen. Ik denk mee met de gebruikerservaring van de webshopbezoekers en zorg voor de juiste opmaak. 

Eigen foto's

Wilt u eigen foto’s in plaats van standaard stockfoto’s? Dat begrijp ik! Ik werk nauw samen met een professionele fotograaf. We brengen hierdoor je webshop mooi in beeld. Vraag hiervoor een offerte aan via mail of het contactformulier.

Meerdere talen mogelijk

Gaat u diensten of producten internationaal aanbieden in de webshop? Ik kan ervoor zorgen dat uw klanten gemakkelijk tussen verschillende talen kunnen wisselen. Mail gerust voor meer informatie hierover.

i

AVG Proof

Uw webshop richt ik volgens de AVG wet in zonder grote investering. Tegenwoordig is het wettelijk verplicht dat uw webshop hieraan voldoet. Denk aan cookies, een privacy verklaring en algemene voorwaarden.

~

SSL veiligheidscertificaat

Het slotje (naast de ingetypte URL of domeinnaam) geeft aan dat de website een beveiligde verbinding heeft. Daarnaast geeft het uw webshopbezoekers een vertrouwelijk gevoel. Dit heet SSL en ik zorg voor het opzetten van dit certificaat. 

g

Zelf je webshop beheren

Na de oplevering van de webshop zorg ik ervoor dat je zelfstandig uit de voeten kan met het systeem door uitleg te geven. Geen stress, hier is geen moeilijke codeerkennis voor nodig. Kom je er toch niet uit? Dan ben ik altijd bereid om te helpen.

Kopje koffie doen?

Ik ga graag met u in gesprek om de mogelijkheden en uw wensen te bespreken. Altijd vrijblijvend natuurlijk. Een goed gesprek is de basis van een goede samenwerking.

Mijn werk

Benieuwd welke websites ik heb gemaakt? Neem gauw een kijkje!

Contact

Heeft u vragen of wilt u meteen een afspraak inplannen? 

×

Hallo!

Klik op de afbeelding om een chatbericht via WhatsApp te sturen of stuur een e-mail naar [email protected]

× Vragen? Stel ze gerust!