Even voorstellen

Mijn naam is Ruben Hilbrands, 30 jaar en ik woon samen met mijn vriendin en hond in Emmen. Ik ben afgestudeerd aan de Hanzehogeschool Groningen. Hier heb ik de opleiding Communication & Multimedia Design afgerond. In 2017 heb ik De Design Factory opgericht en sinds dien heb ik al vele klanten blij mogen maken met mooie logo’s, websites en webshops. Mijn passie is om samen met een klant tot een ontwerp te komen waar hij/zij helemaal blij van wordt. In mijn vrije tijd houd ik van golfen, gaming en reizen.

Ruben Hilbrands

Locatie

Sinds oktober 2022 is De Design Factory gevestigd aan Kerkpad 1 in Emmen. Dit kantoorpand is compleet gerenoveerd en samen met mijn vader deel ik deze locatie. Dit is daarom niet alleen een fijne plek om te werken, maar ook om klanten te verwelkomen. 

Ik nodig u daarom van harte uit om eens binnen te lopen en een kop koffie te drinken. Over het algemeen ben ik hier aanwezig op maandag, donderdag en vrijdag van 10:00 tot 16:30.

Kopje koffie doen?

Ik ga graag met u in gesprek om de mogelijkheden en uw wensen te bespreken. Altijd vrijblijvend natuurlijk. Een goed gesprek is de basis van een goede samenwerking.

Mijn werk

Benieuwd welke websites ik heb gemaakt? Neem gauw een kijkje!

Contact

Heeft u vragen of wilt u meteen een afspraak inplannen? 

×

Hallo!

Klik op de afbeelding om een chatbericht via WhatsApp te sturen of stuur een e-mail naar [email protected]

× Vragen? Stel ze gerust!