Logo en huisstijl

Wilt u een logo laten ontwerpen of misschien wel een compleet nieuwe huisstijl? Ook dat is mogelijk bij De Design Factory. U wilt natuurlijk herkenbaarheid creëren bij uw klanten. Daarvoor is een sterk ontworpen logo en huisstijl nodig. Ik ontwerp unieke en op maat gemaakte logo’s voor u en uw bedrijf. Mijn stijl kenmerkt zich door minimalisme in combinatie met veelzijdigheid. Bijna alles is mogelijk.

Ik luister naar uw wensen en samen gaan we in gesprek over welk ontwerp het beste is voor u en uw bedrijf.

Design. Ideeën. Creativiteit.

Een logo en/of huisstijl laten ontwerpen is een spannend en creatief proces. Het doel is om de identiteit van uw onderneming op een krachtige manier over te brengen. Kiest u voor een minimalistisch ontwerp, of juist voor klassiek en luxe? Ik adviseer u graag over de uitwerking van een logo, zodat deze perfect overkomt op uw doelgroep. 

Logo bestand in EPS, PNG en PDF

Onbeperkt revisies op het gekozen concept

U krijgt alle rechten op het logo

Inclusief visitekaartjes!

Hoe ga ik te werk?

Om uw wensen goed te kunnen begrijpen ga ik graag eerst persoonlijk met u in gesprek. Wellicht heeft u zelf al ideeën over een bepaalde stijl. Wanneer de offerte is goedgekeurd, ga ik direct aan de slag met het concept. Wanneer dit klaar is, laat ik het concept zien en ga ik feedback verzamelen. Zo komen we uiteindelijk tot een logo of huisstijl waar u helemaal tevreden mee bent.

Enkele logo’s uit mijn portfolio

Kopje koffie doen?

Ik ga graag met u in gesprek om de mogelijkheden en uw wensen te bespreken. Altijd vrijblijvend natuurlijk. Een goed gesprek is de basis van een goede samenwerking.

Mijn werk

Benieuwd welke logo’s ik nog meer heb gemaakt? Neem gauw een kijkje!

Contact

Heeft u vragen of wilt u meteen een afspraak inplannen? 

×

Hallo!

Klik op de afbeelding om een chatbericht via WhatsApp te sturen of stuur een e-mail naar [email protected]

× Vragen? Stel ze gerust!