mc_altlogo
mc_altlogo

Diensten

Een full service internetbureau met bijna 10 jaar ervaring in webdesign, branding, hosting en onderhoud.

Aanbod

Werken aan jouw online succes.

Wij zorgen ervoor dat je website er geweldig uitziet op elk apparaat, met een mooie lay-out en een responsief ontwerp. Onze websites zijn gebouwd in WordPress, wat een erg gebruiksvriendelijk systeem is.

Wilt u een webshop laten maken? Inmiddels hebben wij al veel ervaring opgedaan met het ontwikkelen van webshops en hier werken we dagelijks aan. Daarom weet de Design Factory precies wat niet alleen een gebruiker, maar ook de consument verwacht. 

Web design
Web hosting
Grafisch ontwerp
Branding

Zullen we eens in gesprek gaan?
Je bent van harte welkom.

Onze Diensten

Wat we voor jou kunnen betekenen:

Een (nieuwe) website laten maken is altijd spannend. Het visitekaartje van je bedrijf tegenwoordig. Wij zorgen voor een frisse, strakke website die bij jouw bedrijf en wensen past. Responsive en zoekmachine vriendelijk!

Een huisstijl is het ultieme middel om de identiteit van jouw bedrijf te versterken! Het geeft vaak de eerste indruk en is cruciaal voor de uitstraling richting jouw klanten en relaties.

Samen bouwen we aan jouw eigen merk. Versterk de uitstraling van jouw bedrijf met bijvoorbeeld (online) reclame-uitingen of merchandising.
Wij helpen je hier graag bij.

Het onderhouden van je website is een van de belangrijkste dingen. Denk aan updates, back-ups en beveiliging van je website. Zonder onderhoud is je website vatbaar voor malware en hackers.

Domeinregistratie, website en e-mail onder 1 dak bij de Design Factory? Geen probleem! Wij hebben zeer snelle hosting servers met onbeperkt internetverkeer!

Doelgerichte en krachtige WordPress webshops. Gemakkelijk zelf producten toevoegen, wijzigen en verwijderen. Bij oplevering helemaal klaar voor de eerste bestelling! Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Klanten aan het woord

Bekijk hier wat onze klanten zeggen over ons.

Willemijn H.

Familiekliniek

De familiekliniek is erg blij met het eindproduct gemaakt door Ruben van de Design Factory. Prettig in de omgang, flexibel, doet wat hij zegt en is snel in zijn service! Bedankt!

5/5

Robert M.

Melenberg Makelaardij

Ruben is een fantastische designer voor je website. Neemt de tijd en spreekt vaak de ontwerpen met je door. Hij heeft mij snel en vakkundig geholpen met m’n website!

5/5

Tim T.

Abtak

Wij hebben met ons bedrijf bij De Design Factory onze website laten ontwerpen. Wij zijn ontzettend tevreden over de service en flexibiliteit die Ruben heeft geboden.

5/5

Natasja R.

Beauty Natas

Super! Geduldig en oog voor detail! Ruben begreep heel snel wat ik wilde met mijn website. En dat resulteerde in een supermooie website waar ik veel complimenten voor krijg!

5/5